Contact

Over mij


Mijn naam is Yvonne van de Wetering. Ik werk 11 jaar in het basisonderwijsonderwijs. Eerst als onderwijsassistent, daarna heb ik de opleiding tot Remedial Teacher en leerkracht basisonderwijs gevolgd. Ik ben lid van de LBRT, de landelijke vereniging voor remedial teacher.

Het werken als onderwijsassistent wekte mijn interesse in het begeleiden van kinderen waarmee het allemaal niet vanzelf gaat. Daarom heb ik van 1999 tot 2001 de opleiding Remedial Teacher gevolgd. Sindsdien ben ik op mijn huidige school werkzaam als Remedial Teacher. In 2005 ben in afgestudeerd aan de Pabo te Doetinchem. Vanaf september 2006 heb ik werkzaamheden als Remedial Teacher bij een huiswerkbegeleidingsdienst in Arnhem. Ik begeleid kinderen met verschillende problemen, zoals op het gebied van rekenen, spelling en motoriek, maar ook kinderen met concentratie problemen, faalangst of met dyslexie. Kinderen van het voortgezet onderwijs die het even niet meer zien zitten met het maken en plannen van het huiswerk of moeite hebben met het leren van woordrijtjes door bijv. dyslexie of concentratie problemen kunnen ook bij mij terecht.


Een goed resultaat, daar doen we het voor!

Na schooltijd samen het huiswerk doornemen en knelpunten bespreken. Wat ga je eerst doen? Hoe zorg je dat je alles op tijd af hebt? Het ondersteunen of activeren van kinderen kan leiden tot betere resultaten.